torstai 27. toukokuuta 2010

Kovin keväinen

Sain tänään kuulla, että asuni on kovin keväinen. Totta on, että tänne on vihdoinkin tullut aurinkoista ja lämmintä! Joidenkin mullistavien uutisten aiheuttamana minulla on huomenna vapaapäivä, ja ajattelin mennä aivan ekaa kertaa rannalle. Voisi vaikka yrittää heittää talviturkin menemään.

Päällä tänään toinen Massilia Vintagesta ostettu mekko. Tajusin tätä päälle laittaessa, että se onkin aika iso ja että se olisin aika helppo tehdä itse, sillä itseasiassa mekko on tosi yksinkertaisesta kaavasta.
Katsotaan nyt mitä huominen tuo tullessaan!

4 kommenttia:

KitKat AKA Katz kirjoitti...

Tosi natti mekko. Just tota tyylia kun minakin kaupoista talla hetkella etsin. Mika tautointi sulla on nilkassa? Itsekin otin juuri ensimmaiseni viikko sitten ja suunnittelen jo lisaysta sille...

Airelle kirjoitti...

ton mekon juju onkin tuo ihana kangas, hyvä löytä ja aika muodikaskin, tietääkseni. eiks kaikki liberty- ja muut kuviot ole nyt in? (kysyy maalaismummo joka ei muotia niin seuraile).

Kenza kirjoitti...

Todella nätti mekko!

Ella B kirjoitti...

Kiitos kaikille,
Katz, mulla on nilkassa kuva, jonka ihana siskoni on mulle piirtänyt. Ja siitä ensimmäisestä se lähtee, ei voikaan enää lopettaa! Mulla on kolme tatuointia ja seuraavaa jo pohditaan, kunhan paikka löytyisi.