perjantai 14. toukokuuta 2010

Teemaviikko

Olin tässä joku päivä pukeutunut viikon teeman mukaisesti koirapaitaan. Ja oli vähän lämpimämpää niin sai jättää suuren villatakinkin pois. Ainakin vähäksi aikaa.


Kiva muuten pyörähtää kotona ja ottaa nuo likaiset tossut jalasta ja laittaa jotain muuta! Tykkään tosi paljon noista lenkkareista, mutta niillä on nyt painettu menemään viinipelloilla ja koirien kanssa niin, no ymmärrätte, että oli kiva vaihtaa.


Tässä behind the scenes-otos. Katseltiin että missä voisi ottaa kuvan, kun kerrankin oli tilaa niin kuin ihan liikaa eikä päinvastoin. En pistänyt mopoa käyntiin, se sai luvan toimia vaan kuvausrekvisiittana.

Kävin muuten tänä aamuna hammaslääkärillä ja hitsit, toista poskea särkee vieläkin ihan älyttömästi. En voi syödä mitään muuta kuin keittoa tai jotain nestemäistä. Alkaa hälyyttävästi muistuttaa viisaudenhampaiden poiston jälkeistä helvetillistä viikkoa. Pitäisi ilmeisesti lopettaa karkkien syöminen ja perua se suunniteltu pyhiinvaellus Haribon tehtaalle...

4 kommenttia:

Kikka kirjoitti...

Sulla on hauska koirapaita ja vekkuli menopeli.

Mulla ois kaksi kysymystä: miten olet päätynyt sinne viinikellareihin ja oletko satakuntalainen?

Ella B kirjoitti...

Hei, en ole satakuntalainen, mistä tämä tuli??:)Mä tuun pohojanmaalta.

Viinikellareista ja muusta voin selittää, kun saan vastailtua noihin muihinkin kysymys-postauksen kysymyksiin, eli pysy kuulolla.

Kikka kirjoitti...

Juu, no tarkoitinkin tuon kysymysosastoon, mutten 'jaksanut'palailla sinne. Pysyn kuulolla :)

Satakuntalaisuuteen tuli ajatus nimestä...

Katariina kirjoitti...

Hei,sulla on todella kaunis blogi.On myöskin kiinnostavaa kuulla suomalaisen mietteitä sieltä Ranskasta:)

Kata