tiistai 25. toukokuuta 2010

Kirjakevät

Tämän viikonlopunjäljiltä voisikin sitten jatkaa kultturelleissa merkeissä. Talven ja kevään aikana olen ehtinyt lukea muutaman kirjan, jotka lähtevät kesällä matkalaukussa takaisin Suomeen.
Tässä kaikki mitä on tullut luettua! Erityisesti tykkään Jodi Picoultin kirjoista, joista jää usein miettimään vielä pitkäksi aikaa kun on koko kirjan lukenut. Tykkään myös Tuomas Vimman satiirisista kirjoista ja niistä tuli luettua sarja kuulemma kolmas osa Gourmet.
Dekkareista en yleensä niin välitä, mutta Nicci Frenchin tuotannon olen lukenut aika lailla kokonaan ja yleensä on koukuttavaa tarinaa. Mary Higgins Clarkin kirjat aika lailla samoin, oli varmaan ensimmäisiä "aikuisten"kirjoja mitä ikinä luin.

Tällä hetkellä menossa The Time Traveler's Wife. Olen kuullut ja lukenut paljon kehuja ja kun bongasin sen pomon hyllystä päätin vihdoin alkaa lukea.
Päivän asua. Olen ilmeisesti ihastunut aika lailla näin kevään myötä kukkakuvioihin. Löysin siis ihanan uuden kukkatopin, ja Monsieur kuvaili muotia seuraavasti: "kuin vanhojen mummeleiden tapettia, mutta leikattuna uuden ajan vaatteisiin". No niinpä kai...

3 kommenttia:

KitKat AKA Katz kirjoitti...

Mullakin on joku hempea romanttinen kukkaiskausi meneillaan kun sellasta vaan katse etsii vaatekaupoissa nykyaan. Ja tuo Time Traveler's Wife leffa oli niin surulline ja ihana. Kirja, kuten ne aina, on kylla varmasti paljon parempi.

Taallakin alkoi taas kunnon helteet ja taytyy katsoa mita virkistavaa tahan keksisi. Ei kylla ahtaassa kaupungissa jaksaisi polyttya...

Piretta kirjoitti...

Muakin on kiinnostanut lukea toi Tuomas Vimman kirja, kiva kun muistutit etta se on olemassa :D Niin paljon kaikkea luettavaa! Ja The Time Traveler's Wife odottaa kirjahyllyssa, varmaankin kesaa :)

Ella B kirjoitti...

Katz, muistan joskus hämärästi kuulleeni leffasta, taitaa sekin olla aika nyyhky. Ja taitaa vaatekaupoilla olla asiaa tuohon katseen harhailemiseen!:)

Piretta, oli hyvä tuo Vimman kirja! Siinä puhutaan koko ajan syömisestä ja juomisesta...