tiistai 17. elokuuta 2010

Back to blog

Tällä hetkellä päivät ei tosiaankaan näytä yhtään siltä miltä kuvailin viime viikolla. Ajokki on nyt hylätty tien varteen ja juoksen täyttä päätä joka paikkaan. Tältä päiväni kuulostaa nyt:

6.30 Herätyskello soi. Kerran ei soinut, melkein myöhästyin töistä.
7.11 Ratikka lähtee.
7.30 Työ1 alkaa.
10.39 Ratikassa matkalla työpaikkaan 2.
11.00 Työ 2 alkaa.
11.39 "Testimaistelen" erinäisiä jälkiruokia ja nakertelen meloninviipaleita.
15.00 Imuri nurkkaan ja lounas mikroon lämpenemään.
15.40 Viimeiset lusikalliset jälkkäriä suuhun.
15.49 Ratikassa taas.
16.06 Työpaikassa 1 uudestaan muutaman minuutin myöhässä.
20.30 Työ loppuu ja vaatteita vaihtamaan.
21.02 Ratikassa.
21.19 Vihdoinkin kotona.
22.00 Seuraavan päivän kamppeiden pakkausta paniikissa ja työvaatteiden silitystä.
Viimeistään 23.00 Blondi kuorsaamassa sängyssä.


Tänään en ollut iltapäivä työssä joten jäi aikaa kuvata päivän asu eli kukkamekko. Aamulla on niin kylmä että pitää laittaa oikein oikea villatakki ja jopa huivi. Ilmassa on melkein syksyn tuntua kun tuuli vihmoo. Toivottavasti vielä tulisi vähän helteitäkin!


Viikonloppuna tein ensimmäistä kertaa ihan itse susheja. Monsieur oli kiltisti käynyt ostamassa tarvikkeet lauantaina Hyper Asiasta. Aika hyviä tuli vaikka keitin riisiä vähän liikaa ja lohesta oli kyseessä vähän väärää versiota. Olen yrittänyt vähentää soijakastikkeen käyttöä, äiti sanoo, että siinä on liikaa suolaa. Ja kuten äidithän aina tietää.


Yllätyslahjaksi sain vielä jotain aasialaisen näköistä olutta.


Lähempi tarkastelu paljasti, että olut olikin tehty ihan läheisessä Tsekeissä! No, ei niin haitannut, tuli äkkiä juotua...


Kävin ostamassa myös hedelmiä, suosikkini nektariinit alkaa olla kypsiä.


Ja meloneitakin on vielä tarjolla.


Olen alkanut katsoa Tudors-sarjaa, sen saa ihan englanninkieliseksi meidän tv:ssä. Seuraan sitä tässäkin parasta aikaa ja...


...parasta antia on kauniit puvustukset muunmuassa. Tykkäisin tosi paljon tällaisesta helmisestä pantapääkorusta. Ihana! Kruunuviritykset taitaisivat mennä vähän ylilyönniksi...

6 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Jestas, ihan hengästyttää tuo sinun työtahtisi. Koitahan jaksaa! Kauankos tällaista perioidia kestää?

Ella B kirjoitti...

Ei sentään kovin kauaa, ainoastaan tämä kuu! Mieluummin oon nyt vähän enemmän töissä kun sitten koko ajan vähän opiskelujen ohella. On molemmat kivoja paikkoja, joten ei ole mitenkään kamalan vaikeaa sinne raahautua, mitÄ nyt herätykset...

Fifi kirjoitti...

Katsotko Tudoreja Artelta vai Canal+:lta? Minä odottelen tokaa kautta, mutta ainakin vielä lähtiessäni Arte näytti uusintana ekan kauden jaksoja. Ranskaksi tietysti, mutta parempi sekin kuin ei mitään.

MaaMaa kirjoitti...

Mun päiväohjelma on ihan päinvastainen ;D :D
Mutta kunhan tässä pääsee töihin ja muutkin arkirutiinit loksahtaa paikalleen, niin loppuu tällainen löhöily...

Sushia en ole ikuna itse tehnyt, vaikka kuuluukin yhteen lempiruoista. Tässä on lähellä niin monta tosi hyvää japanilaista ruokapaikkaa, että on melkein edullisempi mennä niihin syömään - mutta toki ois kiva kokeilla :)

Nektariinit on munki lempparihedelmiä! NAM! Harmi vaan, että ne menee niin nopeasti pilalle - täytyy heti syödä kun ovat kypsät :)

Ella B kirjoitti...

MaaMaa, voi nyt tuntua oudolta, kun oon myös rentoillut aika pitkän aikaa. Sen takia varmaan tuntuukin niin oudolta nyt olla töissä.

Sushi on itseasiassa tosi tosi helppoa tehdä. Olen aina ajatellut että se on hirmu vaikeaa, mutta täytyy vaan ostaa ainekset ja ryhtyä rullaamaan.

Ella B kirjoitti...

Fifi, joo katson Artelta, en ole seurannut vielä pitkään eli taitaa olla niitä uusintoja. Jotenkin mun tv:ssä saa ohjelman ranskaksi, saksaksi tai enkuksi. Kivaa vaihtelua dubbauksesta.