torstai 19. elokuuta 2010

Kuuma

Tänään on ollut onneksi vapaa iltapäivä, tuli kylläkin tarpeeseen. Tulin töistä kotiin loppuiltapäivästä ja simahdin heti sohvalle. Oli pakko pitää pientää siestaa ruokailun jälkeen ja nukkua pienet päikkärit. Nyt valmistellaan tässä vähän tulevaa lomaa, johon onkin pian enää viikko ja sitä kyllä odottelenkin!

Tänä aamuna klo 6.30 taivas hehkui kauniin punaisena. Tuli kuuma ja hiostava päivä, on tätä jo odotettukin!

Töissä sattui yksi päivä muuten eräs juttu, ainoastaan Etelä-Ranskassa mahdollista. Olin juuri siivoilemassa päivän päätteeksi, kun yhtäkkiä oviaukkoon ilmestyi poliisi. Hän ilmoitti, että he aikovat sakottaa kaikkia tien varressa olevia autoja (kadulle ei saisi parkkeerata vaikka se on aina täynnä autoja) ja josko meillä on siinä parkissa, nyt voisi mennä ne siirtämään. Keittiön tytöt lähtivät parkkeeraamaan autojaan ja pomo kävi pikaisella kierroksella informoimassa muita kadun varrella sijaitsevia ravintoloita. Niinpä loppu hyvin kaikki hyvin eikä kukaan saanut parkkisakkoa. Silti tosi hassua, ei kukaan poliisi Suomessa tulisi näin varoittamaan!


Eilen oli päällä vähän uutta, en ollut ensin ihan varma miltä tuntuu laittaa korkeavyötäiröinen hame, mutta helposti lopulta meni. Tämä euron kirpparivyö on osaittautunut aika hyväksi löydöksi.

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ihania poliiseja :) Tuli oikein itsellekin hyvä mieli aamun aluksi :)

Essie kirjoitti...

Hyvä Ella! Nytkö sä vasta alat ymmärtää tän korkeavyötäröisten alaosien hienouden. Näytät nimittäin aivan sika hyvältä tuossa kuvassa siskoseni! :D

Ella B kirjoitti...

Heidi, oltiin kaikki kyllä oikein hämmästyneitä tästä varoituksesta, ennen nimittäin ovat vain alkaneet sakottamaan autoja ja sitten kun joku kadulta on huomannut poliisit, on tullut ilmoittamaan muille että nyt kannattaisi mennä omansa siirtämään.

Essie, joo jopa omasta mielestäni näytän kuvissa ihan hyvältä, mutta päällä tuollainen korkeavyötäröinen tuntuu silti vähän oudolta! Ehkäpä siihen alkaa tässä tottua, se peittääkin aika hyvin, erityisesti syönnin jälkeen, mahakuvun:)

Anonyymi kirjoitti...

Kylla taalla Pariisinki suunnalla harrastetaan ihan samaa! :D

MaaMaa kirjoitti...

Ihanan reilut poliisit :)

Ja tosi hyvän näköinen hame!
Mulla on yks, joka kuuluisi vyötärölle, mutta puolihuomaamattani aina vedän sitä alaspäin lantiolle; on vaan niin tottunut että kaikki housut ja muut hameet on matalavyötäröisiä ... ;)

Ella B kirjoitti...

Anonyymi, kiva jos muuallakin Ranskassa poliisit voi ja osaa olla näin "avuliaita"!

MaaMaa, Kiitos. Mulla on ihan sama, tuntuu tuollainen korkeavyötäröinen silti oudolta, kun on tottunut lantiomalleihin. Koko ajan niin kuin joku puristaisi vyötäröä kasaan:)Onko se sitten hyvä vai huono...