tiistai 3. elokuuta 2010

Vaikeaa...

Olin juuri iloisena tässä illalla lataamassa montaa sataa kuvaa tietokoneelle viime viikonlopuist, kun yhtäkkiä kamera näytti virheviestiä erreur de lecture. Apua, siis mitä tämä on?? Nyt olen aivan paniikissa vaikka tiedän, että onneksi suuren osan kuvista olen joko itse ladannut koneelle, mutta unohtanut poistaa muistikortilta, tai sitten kaverini latasi kaikki Montpellierin kuvat koneelleen eilen. Mutta välissä on vielä monta sellaista, jonka olisin halunnut säästää kuten 1v-synttärit, monet asukuvat ja jopa kuvat viimeviikkoiselta päivältä, josta meinasin tehdä päivä kuvina-postauksen.
Pidän silti toivoa yllä ja ajattelen sitkeästi, että tämä on vaan joku outo elektroninen temppu, joita tällaiset laitteet harrastaa, joista yksi blondi ei tajua mitään. Mutta kyllä se varmaan huomenna täytyy viedä jonnekin korjaamolle...

2 kommenttia:

däriä kirjoitti...

oi siistii ku säki asut ranskassa ! en tienny et näitä suomenkielisiä blogikirjoittajia löytyis näin paljon täältäkin päin maailmaa :)

Ella B kirjoitti...

Joo aina on kiva löytää muitakin suomalaisia jotka asuvat Ranskassa, meitä ei taida turhan paljoa olla...ainakaan en ole itse törmäillyt!