tiistai 10. elokuuta 2010

Töissä

Tänään oli vähän lyhyempi päivä. Saavuin kotiin jo viideltä, mutta sen jälkeen pitikin kyllä ottaa pienet torkut. Jalat ja erityisesti pakarat on ollut aivan kipeät viikonlopun rantamarssilta ja ehkä vähän töistäkin. Onneksi erityisesti toisessa työpaikassa on pieni, mutta erittäin hyvä tiimi, jonka kanssa jaksaa painaa töitä ja hassutella samaan aikaan. Kyseessä on sama paikka, josta kerroin jo Extratypy-jutussa. Tässä vähän tämän päivän otoksia.


Päivän menu, joka vaihtuu joka päivä ja kootaan sesongin aineksista.

Tänään oli tarjolla jälkkäriksi café glacé Finlandais eli suomalaista jääkahvia. Tämä on resepti, jonka itse keksin ja kehiteltiin siitä kokin kanssa helposti toteutettava versio. Kyllä se onneksi kelpasikin muutamalle asiakkaalle! Keittiössä on toteutettu aiemminkin jotain "suomalaista", sillä olen tehnyt äitin reseptillä banaanikakkua.


Ollaan aika harvinaisuus Marseillessa, sillä työporukka koostuu neljästä blondista ja yhdestä miehestä. Tässä kolme blondia työnteossa ja...

...neljäs imuroimassa.


Lopulta päästiin istumaan terassille aurinkoon ja...


...syömään! Tätä hetkeä odotetaan aina koko päivä.

Eilisen asua. Tykkään tästä hameesta, vaikka välillä tuntuu että mitä ihmettä siihen laittaisi yläosaksi. Ilmat on taas lämmennyt, mutta aamulla täytyy edelleen laittaa jotain pitkähihaista päälle. Huomenna tiedossa taas jännittävä päivä, sillä lähdetään työporukalla päivän päätteeksi nauttimaan aperitiivejä venereissulle. Lähdenkin tästä pakkaamaan!

6 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ihana ihana asu! Rakastan valkoisen (pitsityyppinen kangas vielä extraa) ja tuollaisen savunsinisen yhdistelmää! :)

Katz NYC kirjoitti...

Kaunis! Hitsi kun itsekin pystyisi pitamaan mekkoja ja hameita toissa (ilman paksuja sukkiksia), mutta naa amerikaanot vaan rakastaa ilmastointia ja taysilla.

Ella B kirjoitti...

Johanna, kiitos! Minäkin tykkään tosi paljon tuosta hameesta,se on kivasti ei liian antiikkinen pitsikuvio.

Katz, olen tosiaan kuullut että sielläpäin laitetaan ilmastointia vähän kylmemmälle! Meillä ei töissä ilmastointi toimi ja kotonakin on vaan tuulettimia eli kevyissä vetimissä voi käyskennellä...

Avelina kirjoitti...

Tykkään tosi paljon tästä sun viimeisessä kuvassa olevasta asusta! Tosi söpö ja herttainen asu. Just sellainen, minkä voisin itekin pistää päälle. :)

Mistä tuo toppi mahtaa olla? Tai koskahan on ostettu, että saako enää mistään?

Ella B kirjoitti...

Avelina, kiitos, toppi on ihan H&M:n valikoimaa. Hmm, ostettu varmaan joskus viime syksynä. Mulla on sama myös vihreänä jonka taisin tilata kuvastosta Suomeen. En kyllä osaa yhtään sanoa olisiko niitä vielä valikoimissa. Näin muuten tämän saman topin kerran jossain seiskassa Salattujen Elämien sen Anun päällä mutta korallin värisenä. Ajattelin vaan että olenko valunut Salkkareiden tasolle vaatetuksessa;)

Avelina kirjoitti...

No niitä ei varmaan enää saa mistään, eipä ole aiemmin osunut kohdalle.

Älä nyt, tosi nätti pusero, että ei ihmekään, että on päässyt telkkariin! ;)