lauantai 28. elokuuta 2010

Kohti konetta

Tänään oli suuri päivä ja nimittäin minun synttärit. Vaikka niitä ei ollut mitenkään erityisesti rakoitus juhlia, päivän ohjelmaan kuului jotain niinkin jännittävää kuin 13h töitä ja lähtöhermoilua. Ei sitä tarvinnut kyllä ihan tyhjin käsinkään jäädä, suukkoja ja onnitteluita sateli pitkin päivää. Ravintolassa pomo oli laittanut päivittäiseen mailiin (jolla tiedotetaan vakioasiakkaita päivän menusta) tiedon synttäreistäni ja sain onnitteluja sekä asiakkailta että mailitse niiltä jotka eivät saapuneet paikalle. Lisäksi uskomaton työporukkani oli ostanut minulle hameen ja mekon, jotka otin onnellisena vastaan!

Kortti siskolta.

Kotona odotti vielä illalla ylläri...


...jonka sisältä paljastui kaikkea sellaista mitä olin toivonutkin. Juuri nyt ei ehdi tehdä syvempiä esittelyjä, mutta melkein kaikkia tuotteita on ollut jo testissä ja hyväksi todettuja.

Juuri nyt istun koneen ääressä, olen koko illan siivonnut, tiskannut, pakannut ja järjestellyt. Ärsyttää se, että minua ärsyttää jo Monsieur joka on istunut illan enimmäkseen sohvalla, kun minä olen huiskinut ympäriinsä vaikka jalkoja särkee niin, että aivan selässä asti tuntuu. Stressaa jo vähän se, että koti jää aika katastrofaaliseen kuntoon ja erityisesti se, että kaikki työvaatteet on likaisena ja aloitan loman jälkeisenä maanantaina heti klo 7.30. Eikä tietenkään ole ollut aikaa pestä työvaatteita.

Mutta nyt vedän syvään henkeä, tarkistan vielä, että passi on matkassa ja lähden lomalle!

7 kommenttia:

Stello kirjoitti...

Hyvaa syntymapaivaa ja lomaa =)

Essie kirjoitti...

Äh, että tuo mun kortti. En oikein ollut tyytyväinen, mutta oli nyt sentään ;) Oikeesti nyt vaan rentoudut Kreetalla ja annat kaikkien työasioiden valua hartioilta!

Katz NYC kirjoitti...

Onnittelut Ella! Ja nuo miehet on aina vaan niin miehia... Itsekin tykkaan laittaa kodin tip top kuntoon ennen lomille lahtoa jotta ei tule takaisin sekamelskaan mutta ei ne vaan tajuu ne miehet tollaista ajattelua... Sama juttu mulla iltaisin. Aamut on muutenkin niin vaikeita mulle enka todellakaan halua herata sotkuiseen keittioon.

Mutta vieta ihana loma ja nauti taysilla!

MaaMaa kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut ja IHANAA LOMAA!!!!!

Ella B kirjoitti...

Kiitos kaikille onnitteluista ja loma oli kyllä erittäin onnistunut ja tuli hyvään saumaan!

Essie, musta tuo oli aivan ihana! Piirsitkö äkkiä kauheessa kiireessä että ehtisi postiin?;)

Katz, olen samaa mieltä, ei ne aina tajua sellaista joka on meille ihan itsestäänselvää! Onneksi koti ei lopulta ollutkaan niin kauheassa kunnossa kun panikoin ennen lähtöä. Sitä se taisi juurikin olla , kauheaa matkapaniikkia...

Anu Pauliina kirjoitti...

Hihi, mua ainakin kanssa ärsyttää eniten juuri se ärsytys mikä tulee siitä kun toinen vaan makoilee sohvalla. (Tai no sängyssä meidän tapauksessa kun ei ole sohvaa.)

Eihän siitä pitäisi ärsyyntyä, kun kyllähän mä nyt sen tiedän ettei toista kuitenkaan kiinnosta vaikka kaikki astiat ei oiskaan pestyjä tai jos lattialla on likaisia sukkia. Osaispa vaan ottaa rennosti ja ajatella että kyllähän tuo sitten pyydystelee torakoita lattialta ja siivoaa kaikki ylioksettavat jutut, kuten kissan oksennuksen tai tukkiutuneen vessan mun puolesta.

Antaispa joku lääkkeen ärsytykseen! :)

PS. Voi kun tuo Kreikan turkoosi meri näyttää herkulliselta. Ois munkin jo aika päästä merelle heilumaan.

Ella B kirjoitti...

Anu Pauliina, joo onhan se kahden ihmisen välillä vähän hankala saada mielipiteet yhteen että mikä on siistiä. En ole kyllä mitenkään siivoushullu, keittiön vaan halusin puhtaaksi. Kerran meiltä jäi pastakattila kahden viikon loman ajaksi muhimaan ja haju oli aika huumaava kotiintultaessa, siis huonossa mielessä...:)