maanantai 9. elokuuta 2010

Suomiasuja

Näistä on helpoin aloittaa! Kuvia kertyi tietysti aivan mahdottomasti, kuten aina, joten kestää hetki ennen kuin saan setvittyä mikä onkin kivoin kuva. Onneksi Suomessakin oli niin lämpöiset ilmat, että kesämekkoja sai käyttää koko ajan.


Eniten tuli käytettyä tätä keväällä Zarasta ostamaani pellavaista minimekkoa/tunikaa. Materiaali on aivan huippua ja väri myös. Siskolta sain lainaan tuollaisen vaalean ohuen nahkaisen vyön.

Sama mekko oli mukana mökkireissulla. Laitoin sen päälle kun lähdettiin "ihmisten ilmoille" eli...


valikoimaan Alkoon grilli-illalliseen sopivaa viiniä.

Tässä jutussa seikkailee myös guest star eli Essie eli sisko. Tein hänelle letit päähän monta kertaa mökillä, kun kiharoita haluttiin, mutta tukka kastui aina vaan uudestaan kun pulahdettiin järveen.


Ravintolareissulla päällä oli kukkainen vintagemekko ja Zaran alesta ostetut uudet korkkarit. Kuin huomaamatta sopivat vielä laukun väriinkin.


Uusi tukka, uusi mekko ja vanhat Ranskasta ostetut kengät.


Sain myös toiset uudet kengät ja vielä ihan ilmaiseksi! Äiti penkoi vähän kaappeja ja mitäs sieltä löytyikään. Pienen taistelun jälkeen voitin nämä itselleni ja kyllä ne onkin kauniit. Ja hyvät jalassa.

Essiellä mun hame! Täytyy heti ilmoittaa. Muut vaatteet taitaa olla ihan omia ja niistä en osaakaan enempää kommentoida kuin että hyvältä näyttää.


Lopuksi ainut kuva uudesta bilemekostani. Ei ole kyllä ihan kaikenkattava, mutta reissulta ei muutakaan ehtinyt tulla kuvailtua. Lähdin kaverin luo Tampereelle ja luulin että olisi jotenkin kylmempi ilma, mutta niin sitä vaan aurinko porotti. Päätettiin vielä illalla lähteä vähän bilettämään, niin pakkohan siihen kuumuuteen oli löytää joku kevyempi vaate. Löysin mekon lopulta Ideaparkin Mangosta ja korviksetkin tuli hommattua samalla reissulla. Niitä olinkin etsinyt jo vähän aikaa joten olen oikein tyytyväinen saaliiiseeni. Ja oli tuo iltakin ikimuistoinen.

3 kommenttia:

Cherry kirjoitti...

Voi vitsi ootte kyllä tosi kauniita siskosi kanssa <3 Ja aivan samaa sarjaa :)) Tykkään tosi paljon tuosta Zaran mekosta!

Essie kirjoitti...

Jaha pistit munkin kuvat tänne ;D No eipä tuo kai haittaa. En olisi niitä jaksanut omaan blogiin lisätä näin jälkikäteen kumminkaan :)

Ella B kirjoitti...

Kiitos Cherry, ollaan me kyllä joskus aika samannäköisiä, mutta luonteeltamme välillä aika erilaisiakin:).

Essie, tiedän ettet olisi jaksanut niitä ruveta laittamaan. Ja annoit luvan esille laittoon. Mutta voit tuosta kopsata ja laittaa omaankin blogiisi jos vielä haluut. Kirjotan sulle pian viestiä.