keskiviikko 4. elokuuta 2010

Helpotus

Sain sittenkin pelastettua ne kuvat! Huh kyllä nyt oon onnellinen. Välillä on ihan kiva, että mies on niinkin kiinnostunut kaiken maailman elektroniikkajutuista...En nyt silti ehkä tehdä mitenkään pidempää postausta, sillä pitää mennä jo nukkumaan. Uudet työkuviot on vienyt aivan minusta kaiket mehut. Tänään tulin viideltä kotiin ja samalla kaaduin sohvalle vetämään parin tunnin päikkärit. Vähän kauhistuttaa, sillä huomenna ja perjantaina on tiedossa 13 tunnin vuorot, josta tunti syömiseen ja taukoiluun. Koettakaapa olla 12h seisaalla istumatta kertaakaan...Taitaa minullakin vähän jalkoja särkeä viikonloppuna.

Tässä joku viime viikon asu. Nyt vähän harmittaa, kun en voi enää laittaa koruja. Toisaalta joka asu pitää laittaa valmiiksi illalla kun aamulla ei ehdi mitään ylimääräistä. Nyt pitää oikeasti mennä valmistautumaan huomiseen!

3 kommenttia:

Sini kirjoitti...

Hui, tsemppiä töihin! Aika pitkät työpäivät sinulla, oletko jossain viinitilalla töissä vai jotain muuta?

Aivan ihania vaatteita sinulla, olisiko vinkkejä mitkä kaupat ranskassa kannattaa käydä tsekkaamassa, yritän löytää omaa tyyliäni joka kuvaisi omaa ikääkin paremmin ;)

Ella B kirjoitti...

Kiitos, tämä on ihan tällaista väliaikaista, kun pitää opiskelijan tienata vähän opiskelurahoja! Vedän kahta ravintola-alan duunia, onneksi ei tarvi sentään iltatyötä tehdä, se olisi vähän liikaa.

Itse en kyllä paljoa Ranskassa shoppaile paitsi Zarassa, H&M:ssä tai Mangossa!:) Justiin Ranskassa on mielestäni aika "teinikauppoja" kuten Etam tai Jennifer.Käyn sitävastoin nykyään aina Suomen reissuilla kaikenmaailman Lindexillä ja Seppälässä, jossa ennen ei ollut niin "muotia" käydä shoppaamassa.

Essie kirjoitti...

Huh huh! Kuullostaa kamalalta. Mä varmaan saisin hermoromahduksen :D Onneks sait sentään sen koulutyön tehtyä!

Hitsi ku täällä Seinäjoella ei edes oo mitään Zaraa tai Mangoa.. ainoana H&M (jossa kaikki käy= koko koulun likoilla samat vaatteet). Aina pitäis jonnekin Tampereelle/Vaasaan lähteä.

Hei! Jos saisin mun palkasta säästettyä, niin voitais tulla Nikon kaa moikaamaan teitä syyslomalla??