tiistai 29. kesäkuuta 2010

Koralli

Se on täällä! Nimittäin kesä ja helteet. Vähän niin kuin melkein liiaksikin. Aika usein kesällä käy niin että Ranskan suurimmat helteet on aina silloin kun minä itse olen Suomessa. Nykyään jo niin kuuma, että en enää voi lounastaa (tai oleskella ylipäätään) ulkona. Myös toimistossa alkaa hiki valua. Huomenna vien sinne tuulettimen.

Päällä ohut mekko, jonka hankin viime kesän Vero Modan alesta. Tukka oli aamulla kauniisti auki, sen jälkeen ponnarilla ja lopulta päivän hikoilun jälkeen piti vetää tiukalle nutturalle.

Huomenna alkaakin alennusmyynnit täällä Ranskassakin. Budjettini ei ole mitenkään suuri, nyt kun pitää säästää koulua ja kesän matkailuja varten. Aion silti käydä vähän "vilkaisemassa" mitä olisi tarjolla heti kahdeksalta aamulla. Ei siis sen takia, että olisin mitenkään shoppailuhullu, vaan ihan sen takia että ehtisi vielä suht aikaisin töihinkin...

11 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Tajusin vasta tänä aamuna telkkariuutisista, että alennusmyynnit alkavat. Mä jotenkin kuvittelin että vasta 7. päivä. Mutta joo, pitäis varmaan vilkaista.

Ihana mekko, BTW.

ms kirjoitti...

Ihana mekko!! Ja nuo sandaalit.. Tosi kaunis yhdistelmä! :)

lumipusu kirjoitti...

Moikka! Löysin sun blogin ja piti lukea se kokonaan läpi. :) Kuluipa puolet tylsästä työpäivästä hyvin...Mutta siis sulla on kiva blogi!! :)

MaaMaa kirjoitti...

Tosi nätti mekko ja täydellisen värinen rusketusta korostamaan :)
Mä metsästin tänään "city sandaaleja" Les Hallesilla ja sielä oli ziljoona muutakin ihmistä. en tajunnut, että se ale alkoi tänään -- mutta sain kantapään (tai kyynerpäiden) kautta kokea! :D
Mutta löysin city-sandaalit, viimein!! :)

Kuuma on! Todella! huomiseksi luvattu Pariisissakin +33 ...

Ella B kirjoitti...

Stazzy, no ei ne ilmeisesti ihan joka paikassa alakaan tänään...Arvaa vaan kuka blondi siellä oli 8.07 haahuilemassa, että miksi nää kaupat on vielä kiinni eikä yhtään %-kylttiä maisemissa. Ja vielä radiossakin, Marseillen oman radion kanavalla, ukko pauhasi, että multa loppuu työt vasta iltapäivällä säastäkää mullekin! Olisivat voineet vähän paremmin kommunikoida...Ja siis näihin erikoisdeparttementteihin lukeutuu tietysti ainakin 13, 83 ja 84 (katselin jo jos lähtisi ajelemaan lähikaupunkeihin..).

Ella B kirjoitti...

Karkki, kiitos! Nuo onkin melkein ainoat sandaalini, kun meinasin sieltä alesta etsiää toisia...

Lumipusu, kiva kun löysit tänne:). Mullakin kuluu usein tylsä työpäivä siihen että selaan kivoja blogeja ja yritän näyttää erittäin keskittyneeltä johonkin tärkeään (jota blogien lukeminen siis on...).

Maamaa, Kiitos ja kiva kun sinä edes pääsit heti ensi apajille. Tänä vuonna kaikki ranskalaiset alet nyt minulta jää, kun ehdin lähteä jo Suomeen ennen sitä hemmetin 7.7. Hyvä kun onnistuit silti löytämään sandaalit, toivottavasti tuli edes vähän halvemmalla:)

zetzi kirjoitti...

Tosi pirteen värinen mekko! Mulla ois postausehdotus; päivä kuvina! Ei mitenkään uus juttu noin ylipäänsä ja en tiä ootko jo sellaisen tehnytkin...

Athelas kirjoitti...

Uusi lukija ilmoittautuu =). Löysin vasta äskettän tämän blogin, elämä Ranskassa kun kiinnostaa tämmöistä ikuista maailmanmatkaajaa, ja kahlailinkin sitten useamman sivun läpi - aivan ihania mekkoja sulla! Itse en tällä hetkellä omista yhtään mekkoa (hameita kylläkin) sillä koen etteivät ne sovi vartalotyypilleni. Mutta nyt inspiroiduin sen verran että ehkä käyn kurkkimassa aleja, voihan olla että joku ihana kesämekko onkin kuin just mulle tehty :D.

Ella B kirjoitti...

Burlesque: kiitos! Pitääpä alkaa siis kuvaamaan päivääni. Voisinkin tehdä tämän huomenna kun on työ ja vapaapäivä ihan samassa päivässä. Ja sitten kutsuukin jo Suomi! Eli tosiaan en ole ennen tehnyt, mutta ihaillut kyllä muiden blogeissa, musta tämä on aika hauska idea.

Athelas, kiva "tavata" uusia lukijoita ja tietää vähän myös kuka on ruudun toisella puolella kuten sanotaan. Oikeasti kannattaa kyllä käydä tsekkaamassa mekot, koska ne on mielestäni ihan helpoin vaate ikinä. Täytyy vaan kiskaista päälle eikä tuhlata aikaa pohtimiseen että mikäs yläosa nyt meniskään tän hameen kanssa. Ja mekkoja tosiaan on aikalailla kaiken mallisia, kannttaa vaan rohkeasti kokeilla, että lôytää sellaisen joka itselle sopîi. Joskus mullekin käy niin ettei se joku ihana mekko näytäkään yhtään hyvältä päälläni, sitten vaan kokeillaan jotain toista.

Cherry/Kirsi kirjoitti...

Ihan täydellinen asu!! Ihana! Mekon väri ja sandaalit sopii niin hyvin yhteen, ja tietysti tuon kauniin rusketuksen kanssa siis :) Tosi raikas ja kaunis kokonaisuus! Harmittelen täällä mun mustien mekkojen rivistöä :D väriä elämään kiitos!

Ella B kirjoitti...

Cherry, kesällä on kyllä kivempi pitää kirkkaita vaatteita kuin mustia. Vaikka mustakin on tyylikäs. Mutta niitä ehtii pitää talvellakin. Ja onhan sulla nyt keltainen mekko!:)